PALVELUT

PALVELUT

Sarjutech:n palvelut

macbook, laptop, google-459196.jpg

YLLÄPITOPALVELU

Tietokoneen ylläpitopalvelu varmistaa tietokoneesi tietoturvan ja helpottaa tietokoneen omistamista. Sinun ei tarvitse murehtia enää päivityksistä, anna meidän hoitaa ne!

REITITTIMEN TIETOTURVAN PARANTAMINEN

Reitittimien tietoturva on usein erittäin heikolla tasolla. Onko käytössäsi edelleen asetuskäyttäjä ja salana? Tiesitkö, että kuka vain voi päästä reitittimesi sisään jos tietoturvan taso ei ole riittävä? Reitittimen tietoturva palvelulla laitamme reitittimesi kuntoon!

TIETOTURVA

Tietoturvapalvelulla räätälöimme palvelut tarpeesi mukaan. Kyseessä voi olla Windows laitteen suojaus asetusten käyttöönottoa, salasanaohjelman käyttöönottoa tai muita palveluita tarpeesi mukaan.

MIKSI YLLÄPITOPALVELU?

MITÄ HYÖDYT?

Palvelujemme hinnastot

HINNASTO

Ylläpitopalvelumme on kuukausihintainen jäsenyystuote. Palvelu laskutetaan kuukausittain ja vastaamme tietokoneesi tietoturvan ylläpidosta. 

REITITTIMEN TIETOTURVA

150

/€
YLLÄPITOPALVELU

25€

/kk
MUUT TIETOTURVA PALVELUT

50

/€/h

LISÄPALVELUT

Ole yhteydessä ja kysy lisätietoja lisäpalveluistamme!

Mainosten esto

Selain tai DNS pohjainen mainostenesto. DNS pohjainen mainostenesto estää mainokset koko kotiverkossa.

Pilvipalvelut

Google, Dropbox, OneDrive, Amazon tms pilvipalvelun käyttöönotto asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ohjeistus tuotteiden käyttöön.

Varmuuskopiointi

Asiakkaan tietojen varmuuskopiointi ulkoiselle kovalevylle tai pilvipalveluun. Varmuuskopioinnissa käytetään asiakkaan laitteita.

Älykotijärjestelmät

Älykotijärjestelmien käyttöönotto, lisätuotteiden asentaminen, konsultointi yms. Home Assistant tai Google Home.

Valokuvaus

Valokuvauspalvelut tuntihinnalla. Valokuvauksessa käytetään Canon EOS 7D ja M50 kameroita.

Videokuvaus

Videokuvauspalvelut tuntihinnalla. Videokuvaukseen käytetään vuokrakalustoa ja hinnasto määräytyy asiakkaan tarpeiden mukaan.

Striimaus

Striimauspalvelut tuntihinnalla. Striimaus mahdollista toteutta monikamera ajona tai pienemmissä toteutuksissa yhdellä kameralla.

Äänitekniikka

Striimauksien äänipalvelu. Striimaksiin on mahdollista ottaa lisäpalvelun erillinen äänipalvelu, joka sisältää useamman mikrofonin.

UKK

Usein Kysytyt Kysymykset

Kyllä. Ole meihin yhteydessä, niin voimme peruuttaa tietokoneesi ylläpitopalvelun. Kaikki tiedot ylläpidosta poistetaan välittömästi peruutuksen jälkeen.

Kyllä. Asiakaskäyntien hinta muodostuu tuntihinnasta sekä kilometrikorvauksesta. Tuntihinta muodostuu asiakkaan tiloissa vietetystä ajasta. Kilometrikorvaus on 0,46€/km.

Etähallinnassa käytetään Zoho Assist palvelua. Zoho Assist on pilvipohjainen etähallintajärjestelmä. Lue lisää: Zoho Assist
Etähallinnassa käytettään EU:n alueella sijaitsevia palvelimia.

Asiakkaan tietokoneeseen asennetaan Zoho Assist järjestelmän etähallintaohjelma tilauksen jälkeen. Lähetämme sähköpostiisi linkin, jonka avulla pystyt asentamaan ohjelman täysin itsenäisesti. Lisäpalveluna voimme tulla asentamaan ohjelman tietokoneellenne tai tarjota tukea puhelimitse.

Ylläpitopalvelu on tietokone kohtainen. Jos haluat ylläpitopalvelun useampaan tietokoneeseen, ole meihin yhteydessä nii voimme tehdä tarjouksen tarpeitesi mukaan.

Kyllä. Kaikki sivuilla esitettävät hinnat sisältävät arvonlisäverot.